Ciolacu: E marea poveste cu ce schelet are Ciolacu / Când mă uit la Mircea Geoană….îi urez succes

Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reafirmat, marţi seară, că nu îi este ruşine de nimic din ce a făcut în viaţă şi afirmă că a muncit încă de tânăr în diferite domenii. De asemenea, el spune că se teme de ceea ce s-ar putea inventa despre el în campania electorală. În legătură cu aşa numitul ”schelet din dulap”, Ciolacu afirmă că nu are, spre deosebire de candidatul Mircea Geoană. ”Dacă încep toate acele schelete să umble noaptea suntem în Fantômas”, afirmă Ciolacu.

Marcel Ciolacu a povestit, într-un interviu pentru Antena 3, despre tinereţe şi primele sale locuri de muncă, fiind trimis să se angajeze de către tatăl său după ce nu a intrat la facultate.

”Mie nu mi-e ruşine de nimic din ceea ce am făcut în viaţă. E marea poveste cu scheletul – Ce schelet are Ciolacu. Eu vă spun: când mă uit la Mircea Geoană….îi urez succes”, a declarat Ciolacu.

Întrebat ce schelet are în dulap Mircea Geoană, Marcel Ciolacu a afirmat: ”Am trăit în România, eu în PSD, dumneavoastră în presă (…) Dacă încep toate acele schelete să umble noaptea suntem în Fantômas, va fi jale. Dar nu vreau să intru în detalii, cel puţin nu acum”.

Actualul premier a povestit că a avut diverse locuri de muncă, de care nu-i este ruşine: ”Am muncit şi în facultate…am cărat lăzi cu marfă”.

”Mie nu mi-e frică de ce am făcut, mi-e frică de ce se poate inventa” a adăugat Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: