Skip to content
Politică

Ciolacu explică de ce măsurile anti-criză luate de Guvernul Ciucă sunt prezentate public mai mult de PSD: Noi am lucrat la cele mai multe dintre măsuri

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la sediul partidului, despre faptul că măsurile din pachetul pentru sprijinul populaţiei au fost prezentate mai mult de cei de la PSD, că social-democraţii au lucrat la cele mai multe din aceste măsuri, dar că ele au fost ”propuse de miniştri, în interministeriale şi convenite cu prim-ministrul Nicolae Ciucă”.

”Discutăm aceste măsuri, de obicei le-am discutat, este evident faptul că PSD a lucrat la cele mai multe dintre măsuri, despre ce vorbim?”, a spus Ciolacu, comentând informaţiile că liberalii sunt nemulţumiţi că aceste măsuri au fost prezentate doar de cei de la PSD.

Preşedintele PSD a precizat că a avut o comunicare bună cu premierul Nicolae Ciucă şi are în continuare.

”Astăzi am vorbit deja de două ori si ne-am bifat şi agenda şi discuţiile privind anumite întâlniri externe pe care le-am avut şi eu şi premierul. Momentan, funcţionează”, a spus el.

Întrebat dacă va funcţiona coaliţia cu Nicolae Ciucă preşedinte al PNL, Marcel Ciolacu a spus: ”Important este să avem şi un Guvern şi o coaliţie oficientă, ţinând cont de perioada prin care trecem”, a afirmat Ciolacu.

Liderul PSD a mai afirmat că nu vrea să îi răspundă ”domnului Cîţu sau altor persoane care vorbesc pe la congres pe holuri”, referitor la afirmaţia fostului preşedinte PNL că el nu a văzut aceste măsuri prezentate”.

”Există măsuri propuse de miniştri, în interministeriale şi convenite cu prim-ministrul. La fel am procedat şi eu, în momentul în care am conturat anumite măsuri, le-am discutat cu primul ministru”, a mai arătat Marcel Ciolacu, arătând că ”pentru prima dată când se vine cu măsuri pe zona economică, ţintuite pe domenii, agricultură, construcţii, etc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *