Ciolacu: Extremiştii nu au făcut nimic. Ei caută doar să dezbine Europa şi să ne arunce în braţele lui Vladimir Putin

Sursa foto: X

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că extremiştii nu au făcut nimic şi caută să dezbine Europa şi să ne arunce în braţele lui Vladimir Putin şi a precizat că în timp ce antieuropenii se filmau pe reţelele sociale, comisarii socialişti contribuiau la soluţii pentru crizele traversate în ultimii ani.

Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la conferinţa ocazionată de întâlnirea liderilor Partidului Socialiştilor Europeni că social-democraţii pot câştiga alegerile pentru Parlamentul European.
“Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul necondiţionat oferit de socialii democraţi europeni pentru aderarea României la spaţiu Schengen.  Vă mulţumesc pentru spijinul acordat fermierilor şi cetăţenilor afectaţi de multiple crize suprapuse care afectează întreaga Europa. Familia noastră politică a fost mereu şi rămâne principalul aliat al României la nivel european. De aceea vă spun astăzi cu tărie şi încredere că social-democraţii europeni pot câştiga alegerile pentru Parlamentul European şi că din România vom trimite mai mulţi eurodeputaţi PSD decât în urmă cu cinci ani. Sunt ferm convins că noi suntem curentul politic de care are nevoie acum Uniunea Europeană”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Liderul PSD a reamintit faptul că social-democraţii vor candida pe listă comună la alegerile europarlamentare cu aliaţii de la guvernare.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: