Ciolacu: Fiecare ministru va veni în şedinţa de guvern cu o propunere de reorganizare a ministerelor

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu

Fiecare ministru va veni în şedinţa de guvern cu o propunere de reorganizare a ministerelor, a anunţat sâmbătă premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD.

El a anunţat că, în cadrul unei şedinţe a conducerii partidului, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a iniţiat deja un astfel de demers.

„Domnul ministrul Florin Barbu ne-a făcut o prezentare cum are dânsul viziunea în ceea ce priveşte reorganizarea Ministerului Agriculturii. Cu alte cuvinte, după ce o să trecem prin asumare cadrul legal general de reorganizare a administraţiilor locale şi centrale, fiecare ministru va veni în şedinţele de guvern cu o propunere de ordonanţă de reorganizare a ministerelor. Numai aşa putem duce o reformă până la capăt şi acest lucru se va întâmpla din luna octombrie. Nu va exista nicio amânare, şi il felicit pe colegul meu Florin Barbu că deja a venit în faţa colegilor, chiar fără să anunţe, să prezinte viziunea pe care o are. Îi invit şi pe ceilalţi colegi să intrăm în această zonă de reformă administrativă”, a declarat Ciolacu la Parlament.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: