Skip to content
Politică

Ciolacu: Îi mulţumesc preşedintei Parlamentului European, Roberta Metsola, pentru sprijinul oferit României în vederea aderării la spaţiul Schengen

Inquam Photos / George Calin

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, transmite, joi seară, mulţumiri preşedintei Parlamentului European, Roberta Metsola, pentru sprijinul oferit României în vederea aderării la spaţiul Schengen. ”Romania îndeplineşte, de facto, toate condiţiile”, a transmis Ciolacu.

”Îi mulţumesc preşedintei Parlamentului European, Roberta Metsola, pentru sprijinul oferit României în vederea aderării la spaţiul Schengen. Modul în care autorităţile române au gestionat situaţia de la graniţa de Est a Uniunii Europene, în contextul actualelor tensiuni regionale, demonstrează suplimentar faptul că România îndeplineşte, de facto, toate condiţiile pentru a fi acceptată în spaţiul Schengen”. A scris, joi seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că vrea ”o nouă rezoluţie care să ne susţină demersul la nivel european şi care să fie votată pe parcursul următoarei preşedinţii a Consiliului UE”.

Marcel Ciolacu face, joi, o vizită oficială la Bruxelles şi a avut ântâlniri cu numerişoi lideri europeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *