Skip to content
Politică

Ciolacu intervine în problema semnăturilor false de pe moţiunea de cenzură: E nevoie de o întâlnire fizică

Inquam Photos/George Calin

Marcel Ciolacu confirmă că există suspiciuni în legătură cu legalitatea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură a USR PLUS și AUR, preşedintele PSD afirmând că e nevoie de o întâlnire fizică, nu online, a membrilor Birourilor Permanente, care trebuie să aprobe moțiunea și să stabilească un calendar pentru dezbatere și vot.

„Există suspiciuni. Există suspiciuni că nu sunt semnăturile”, a afirmat, duminică seara, la Antena 3.

El a precizat că luni, membrii Birourilor Permanente din Legislativ „trebuie să se întâlnească fizic, fiindcă online totuşi nu poţi să verifici anumite semnături”.

Şi deputatul PNL de Alba Florin Roman a susţinut, duminică, într-o postare pe Facebook, că moţiunea celor de la USR PLUS și AUR ar fi însoţită de peste 30 de semnături scanate, copiate din tabele şi cu suspiciuni de falsificare.

Moţiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!” a fost semnată de 122 de parlamentari ai USR PLUS şi AUR, fiind depusă vineri la Senat şi Camera Deputaţilor.

Calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu nu a putut fi stabilit însă nici vineri, nici sâmbătă, la ședința online a Birourilor Permanente Reunite, deoarece nu a fost întrunit cvorumul. Ședința a fost amânată pentru luni, la ora 12:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *