Skip to content
Politică

Ciolacu, întrebat cum se raportează la Ion Iliescu, acuzat de infracţiuni contra umanităţii: Cred că este un lucru pe care trebuie să-l lămurească istoria şi mai nou justiţia

INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, întrebat cum se raportează la Ion Iliescu, fondatorul PSD acuzat de infracţiuni contra umanităţii, că ”este un lucru pe care trebuie să-l lămurească istoria şi mai nou justiţia”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, cum se raportează la Ion Iliescu, fondatorul PSD acuzat de infracţuni contra umanităţii, şi a răspuns: ”Cred că este un lucru pe care trebuie să-l lămurească instoria şi mai nou justiţia”.

De asemenea, întrebat dacă Institutul Revoluţiei Române ar trebui desfiinţat, Ciolacu a afirmat: ”Am înţeles că se face prin ordonanţă”.

Grupul pentru Dialog Social a cerut, sâmbătă, desfiinţarea imediată a Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, solicitarea fiind susţinută de mai multe asociaţii civice, dar şi politicieni, scrie News.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *