Întrebat despre candidatura la prezidențiale, Ciolacu citează din Churchill: „Șapte zile în politică e mult”

Ciolacu-Facebook
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Tradiţia spune că liderul PSD este şi candidatul pentru funcţia de preşedinte, dar Marcel Ciolacu amână momentul anunţului oficial.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi seară, la Realitatea Plus, că nu a luat momentan nicio decizie privind candidatura sa la alegerile prezidențiale. El a spus că așteaptă mai întâi rezultatele primelor alegeri, și anume cele europarlamentare.

„Cum spunea Churchill: șapte zile în politică e mult. A câștigat un război și a pierdut alegerile. Poporul hotărăște”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă simte că i se pregătește ceva, pe modelul lui Liviu Dragnea, liderul PSD a răspuns: „Ce i s-a întâmplat lui Liviu Dragnea? Liviu Dragnea după ce a pierdut alegerile a fost condamnat la pușcărie. Iertați-mă, nu văd niciun temei să fiu condamnat la pușcărie, pentru că nu am făcut nimic ilegal”.

Marcel Ciolacu, despre comasarea alegerilor: Nu cred că e o problemă urgentă a românilor

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune că nu este o problemă urgentă a românilor comasarea alegerilor din acest an, variantă susţinută în ultima perioadă de lideri PNL. „Nu cred că… Se discută foarte mult în ultimul timp pe comasarea alegerilor, dar nu cred că e o problemă urgentă a românilor. Categoric că vor fi discuţii în interiorul PSD şi în interiorul PNL, dar decizia ar trebui să o luăm după ce consultăm şi românii”, spune la RealitateaTV Marcel Ciolacu.

În ultima perioadă comasarea alegerilor este susţinută de lideri PNL. În acest an vor fi organizate toate tipurile de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL