Skip to content
Politică

Ciolacu, întrebat despre preţurile mari la alimente: Fiind o sărbătoare atât de importantă pentru creştinătate şi pentru români, este momentul în care se speculează

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, întrebat despre preşurile mari la alimente, că, fiind o sărbătoare atât de importantă pentru creştinătate şi pentru români, ”este momentul în care se speculează”. Ciolacu crede că după acest moment se va intra într-o perioadă de predictibilitate, autorităţile urmărind să crească nivelul de trai al românilor.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi, la Buzău, despre preţul mare al alimentelor care afectează românii în această perioadă de sărbători şi a afirmat: ”România a trecut prin două momente dificile, pe care le ştim cu toţii şi nu trebuie să ascundem acest lucru – a fost acea liberalizare haotică, din punctul meu de vedere, la preţul energiei. Au venit un pic întârziate măsurile, fiind concepută şi promulgată o lege care am atras atenţia că nu poate fi aplicată (…) şi a venit un val de scumpiri pe un moment de emoţie şi nu pe ceva predictibil şi sustenabil”.  

Ciolacu a precizat, de asemenea, că ”sa mai întâmplat un fenomen”.

”S-a mai întâmplat un fenomen, fiind o sărbătoare atât de importantă pentru creştinătate şi pentru români, este momentul în care se speculează. Sunt convins că, după aceste 2 şocuri, începem să intrăm într-o zonă prediclibilă şi sustenabilă şi pentru bugetul de stat şi pentru oameni. De aceea am venit cu acest pachet Sprijin pentru România”, a mai declarat Ciolacu.

Acesta a precizat că scopul autorităţilor este să crească nivelul de trai al românilor, afectat de pandemie, război şi criza energetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *