Skip to content
Politică

Ciolacu: Iohannis pare neclintit în unicul său plan – alegerile. Sănătatea nu contează!

Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a transmis luni, după conferința de presă a președintelui Klaus Iohannis, că șeful statului nu poate ridica la nivelul gravității momentului prin care trece România.

Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm. Un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranță că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne și acum doar președintele PNL, care se luptă cu Opoziția și cetățenii, găsiți vinovați pentru creșterea infectărilor.

Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toți traseiștii, impostorii și interlopii din PNL. Cu ce preț însă?”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

În conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a anunţat că alegerile parlamentare vor fi organizate în data de 6 decembrie, așa cum prevede legea, cu toate că numărul cazurilor COVID-19 a explodat şi în România, la fel ca în multe alte ţări europene.

„Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii şi vor avea loc pe 6 decembrie, iar în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei Parlamentul a aprobat Legea 55 şi autorităţile împreună cu Guvernul gestionează acest proces„, a răspuns Iohannis.

În context, şeful statului a declarat că este nevoie de o revizuire a Constituției pentru a schimba problemele apărute în ultimii ani și care au dus la adevărate blocaje. De asemenea, Iohannis consideră că este nevoie de o reformare a Curții Constituționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *