Skip to content
Politică

Ciolacu: Iohannis să recunoască că Guvernul Orban e un eşec, Tătaru – un medic bun depăşit managerial, Ponta – un om cu bună credinţă

Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a făcut duminică seară, la Antena 3, câteva scurte caracterizări ale celor mai importanţi lideri politici ai momentului, despre preşedintele Klaus Iohannis spunând că ar trebui să „recunoască cât mai curând” faptul că „Guvernul Orban este un eşec”, despre premierul Ludovic Orban că este „mult prea mic pentru funcţia pe care o ocupă şi a intrat într-un hăţiş infracţional”, iar pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, caracterizând-o drept „foarte slabă” şi spunând că „nu are nicio legătură cu ministrul şomajului”.

Despre ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Marcel Ciolacu spune că este un medic foarte bun dar că e „depăşit managerial” şi anunţă că „o să vedem multe lucruri care o să iasă în perioada următoare”, scrie news.ro.

Despre ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela liderul PSD susţine că „a încercat să se urce pe specialiştii” ministerului şi „nu în ultimul rând pe domnul ministru Raed Arafat”. Liderul PSD are, în schimb, cuvinte de laudă la adresa lui Raed Arafat caracterizându-l pe acesta drept „un specialist excelent”.

Pe Victor Ponta îl caracterizează drept „un om cu bună credinţă”, despre Călin Popescu Tăriceanu susţine că are experienţă, despre liderul USR Dan Barna, preşedintele PSD susţine că „putea  mai mult” dar „s-a speriat şi a făcut mulţi paşi înapoi”, iar despre liderul UDMR, Kelemen Hunor, Marcel Ciolacu afirmă că este „un om care respectă toate înţelegerile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *