Ciolacu, ironic la adresa lui Ciucă privind prezidențialele: Avem o competiție de scris cărți. Nu particip la ea

Marcel Ciolacu Nicolae Ciuca
Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că după alegerile locale de luna viitoare va anunța decizia privind candidatura la prezidenţiale. „Până atunci, avem o competiţie, momentan, de scris cărţi. Nu particip la ea!”, a mai replicat Ciolacu, făcând aluzie la anunţul preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, de a-şi lansa în luna iunie prima carte.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat când îşi va anunţa candidatura la prezidenţiale, în condiţiile în care Nicolae Ciucă este prezentat deja de PNL drept candidat al formaţiunii.

„După data de 10 ( iunie, nr) o să vă spun, împreună cu colegii mei din PSD, decizia privind candidatura. Până atunci, avem o competiţie, momentan, de scris cărţi. Nu particip la ea”, a răspuns Ciolacu, potrivit News.ro.

Liderul PSD s-a referit la anunţul preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, privind lansarea primei sale cărţi.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat recent că îşi lansează în luna iunie cartea „Un ostaş în slujba ţării”, care va apărea la editura RAO.

El afirma că în carte sunt gândurile sale despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. „Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, spune liderul PNL.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: