Ciolacu la Cotroceni. Câciu: Mi-aș dori să candideze. E cel mai bun om de politică și de administrație!

Adrian Caciu2

Mi-aș dori ca președintele Marcel Ciolacu să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale din acest an, a declarat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu. Invitat la Puterea Știrilor, Câciu a susținut că „Marcel Ciolacu este cel mai bun om de politică și de administrație”.

„Se vor face aceste discuții politice în coaliție și, evident, se anunță ulterior, după ce se asumă. V-am spus, din punctul meu de vedere, și cred că a spus-o și președintele partidului și mai mulți și din PSD, e bine să avem așezat tot tabloul politic pe tot anul, nu doar să ne uităm la comasarea alegerilor europarlamentare cu locale, pentru că mai avem și parlamentare, mai avem și alegerile prezidențiale. Din punctul meu de vedere, cele mai importante sunt alegerile prezidențiale. Eu îmi doresc să avem un președinte de stânga, mi-aș dori să fie președintele Marcel Ciolacu, dar asta e o decizie pe care o va lua, în primul rând, dânsul și în al 2-lea rând o va lua Partidul Social Democrat automat. Deci, poate să se supere oricine pe mine, nu am niciun fel de reținere să zic că Marcel Ciolacu este cel mai bun om de politică și de administrație.

Deci mulți n-au pariat pe dl. Ciolacu, și am văzut și în presă astfel de îngrijorări. Se vede că știe să le așeze, mai ales dacă vă uitați la ultimele șase luni nu prea au fost premieri în România care s-au confruntat cu atâtea focuri dintr-o dată zic că le-a dus foarte bine”, a declarat ministrul Adrian Câciu, în direct la Puterea Știrilor.

 

Ce spune Ciolacu

 

Tradiţia spune că liderul PSD este şi candidatul pentru funcţia de preşedinte, dar Marcel Ciolacu amână momentul anunţului oficial.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat recent că nu a luat momentan nicio decizie privind candidatura sa la alegerile prezidențiale. El a spus că așteaptă mai întâi rezultatele primelor alegeri, și anume cele europarlamentare.

„Cum spunea Churchill: șapte zile în politică e mult. A câștigat un război și a pierdut alegerile. Poporul hotărăște”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă simte că i se pregătește ceva, pe modelul lui Liviu Dragnea, liderul PSD a răspuns: „Ce i s-a întâmplat lui Liviu Dragnea? Liviu Dragnea după ce a pierdut alegerile a fost condamnat la pușcărie. Iertați-mă, nu văd niciun temei să fiu condamnat la pușcărie, pentru că nu am făcut nimic ilegal”.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: