Skip to content
Politică

Ciolacu, laude la adresa Olguţei Vasilescu: Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ceea ce face Olguţa aici este semnificativ mult peste Bucureşti unde au reuşit performanţa să-şi bată joc şi de cultură

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a elogiat, joi seară, la inaugurarea unui centru cultural la Craiova, activitatea edilului Olguţa Vasilescu, susţinând că aceasta implementează, la Craiova, proiecte pe care municipii cu bugete mult mai mari nu reuşesc să le pună în practică.

”Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ceea ce face Olguţa aici este semnificativ mult peste Bucureşti unde, cu un buget de zeci de ori mai mare, au reuşit performanţa să-şi bată joc şi de cultură. Adevărul este unul singur: Craiova culturală se situează peste foarte multe municipii din România cu bugete mult mai bogate decât bugetul dumneavoastră”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, în discursul citit la evenimentul de inaugurare a Centrului cultural ”Constantin Brâncuşi” din Craiova.

El i-a felicitat pe primarul din Craiova şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile.

Ciolacu a elogiat activitatea edilului Craiovei, catalogând-o pe Vasilescu drept ”un primar care se bate şi care pune suflet în tot ceea ce face pentru binele oamenilor din Craiova”. El l-a lăudat şi pe preşedintele CJ Dolj, pentru faptul că a atras fonduri europene, susţinând că ”acesta este un exemplu de bună practică” în administraţia locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *