Skip to content
Politică

Ciolacu menţine suspansul: Avem propunere de premier tehnocrat, un finanţist

Inquam Photos / George Calin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, continuă să păstreze suspansul în ceea ce priveşte numele propunerii pe care partidul său o are pentru funcţia de premier.

El a precizat că PSD va propune un tehnocrat, un finanţist, drept candidat pentru funcţia de prim-ministru, în cazul în care moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece în Parlament.

Vom merge cu o propunere de prim ministru la Cotroceni. Avem o propunere de tehnocrat şi o vom prezenta şi cu un program pe termen mediu economic. Este un fost membru PSD. Este un finanţist. Am o discuţie periodică, instituţională. Eu, ca şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu primesc informări, atunci mă consult cu mai multe persoane. Nu căutăm un prim ministru şomer. Nu neapărat lucrează la Banca Naţională. Va fi o propunere fezabilă”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Liderul PSD a exclus încă o dată variantele Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu sau George Maior. Întrebat dacă ar putea fi vorba de Florin Georgescu, Ciolacu a răspuns că ”e o variantă, nu ştiu dacă ar dori această funcţie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *