Skip to content
Politică

Ciolacu: Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate

Inquam Photos / George Calin

Marcel Ciolacu a afirmat că noua echipă pe care o va propune PSD pentru alegerile parlamentare include oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate, cum este şi Alexandru Rafila, cel care va deschide lista partidului pentru Camera Deputaţilor, în Bucureşti. Liderul social-democraţilor a adăugat că noul PSD înseamnă profesionalism, iar „PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”.

România traversează cea mai gravă criză sanitară şi economică din istorie. Un guvern competent şi responsabil ar fi lucrat alături de specialişti pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat aşa şi ţara noastră se află aproape de un dezastru.

Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD şi-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate. Aşa cum este domnul doctor Rafila. Şi mulţi alţii care vor intra în viitorul Parlament”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

El a adăugat că PSD trebuie să aducă o echipă puternică astfel încât să fie implementat programul de guvernare al formaţiunii şi planul partidului pentru rezolvarea rapidă a crizei sanitare.

„Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a creşte apoi economia şi nivelul de trai al oamenilor.

Suntem cel mai mare partid din România şi este normal ca oamenii să aştepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii” a concluzionat preşedintele PSD.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *