Skip to content
Olt Politică Societate

Ciolacu: Nu e suficient  acest ritual de demiteri în cazul Caracal, trebuie modificată legislaţia

" "

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat luni că în cazul Caracal nu sunt suficiente demiterile şi că părţi din legislaţie trebuie modificate astfel încât cazuri de acest fel să nu se mai întâmple.

Nu este niciun argument să discute cu mine domnul ministru de Interne raportul. (…) Nu cred că este suficient acest ritual de demiteri. Cred că trebuie modificate părţi din legislaţie ca să nu se mai întâmple aşa ceva„, a spus Ciolacu înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

" "
" "

El a apreciat că în acest moment nu se impune o comisie specială de anchetă cu privire la acest caz.

Prima reacţie a fost să încercăm să facem o comisie. Cred că în acest moment nu se impune o comisie de anchetă specială, mai ales că suntem în vacanţa parlamentară, plus că este o anchetă penală în derulare şi noi nu vom putea întreba mai nimic. Cred că este suficient să vedem (…) cum au acţionat procurorii, MAI, vedem şi STS cu ce lămuriri vin„, a afirmat Marcel Ciolacu, conform agerpres.ro.

Social-democratul a răspuns şi cu privire la declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a susţinut că „Guvernul ar trebui să se gândească dacă nu cumva este autorul moral al tragediei” de la Caracal.

Cred că nu au fost nişte cuvinte tocmai potrivite. Nu poate să fie cineva vinovat moral de această… grozăvie. Este o excepţie, nu se întâmplă în fiecare zi aşa ceva, a fost nefericită, este o tragedie pentru familie, nici nu vreau să mă gândesc şi nici nu aş vrea să intru în amănunte„, a spus Ciolacu.

Cu privire la rectificarea bugetară, el a precizat că aceasta va intra miercuri în dezbatere publică.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *