Ciolacu: Nu pot să spun că cele trei luni de mandat au fost uşoare sau simple / Nici nu mă sileşte nimeni să stau

marcel ciolacu
Sursa foto: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, la Râmnicu Vâlcea, că cele trei luni de mandat nu au fost uşoare, dar nici nu-l ţine nimeni în funcţie, şi-a asumat acest lucru. El a precizat că, dacă va simţi vreodată că face rău PSD, nu se va crampona de nicio funcţie. Premierul a transmis colegilor de partid că există toleranţă zero la corupţie şi şle-a cerut tuturor să aibă poza cu familia pe birou, iar înainte de a semna orice să-şi privească copiii sau nepoţii în ochi.

”Nu pot să spun că cele trei luni de mandat au fost unele uşoare sau simple. Dar vă spun şi alt adevăr. Nici nu mă sileşte nimeni ca să stau în această funcţie. Nu m-a împins nimeni ca să ocup această funcţie. Mi-am asumat această funcţie şi atunci eu nu pot să vin în faţa dvs. şi să vă mint. Eu vin şi încerc să spun adevărul cu adevărat. În seara asta sunt în faţa dvs. în primul şi în primul rând în calitatea de preşedinte al Partidului Social Democrat şi politic. Vă mulţumesc că în continuare suntem o echipă”, le-a transmis Ciolacu colegilor din Vâlcea.

El a anunţat că va renunţa la orice funcţie dacă va simţi că face rău.

”Nu credeţi vreo clipă că eu, Marcel Ciolacu, dacă voi simţi că fac un rău acestui partid, voi încerca să mă ţin cu mâinile de bară sau de scaun. Exclus acest lucru. Partidul Social Democrat are în interiorul lui oameni cel puţin la fel de capabil ca şi mine”, a mai declarat Ciolacu.

”Presupun că nu aşteptaţi acest lucru, să dau explicaţii la anumite măgării sau la lucruri care nu sunt adevărate. N-am să dau explicaţii niciodată, că e o vorbă clară, câinii latră, caravana treci, noi ne vedem de ce avem noi de făcut şi cât timp o fac cu mândrie şi cât timp ştiu că fac lucruri bune şi eu mă pot duce acasă şi mă pot uita în oglindă şi pot vorbi cu fiul meu şi cu familia mea cu mândrie. N-am nicio reţinere. Poate să mă atace în continuare. Să fie sănătoşi”, a adăugat Ciolacu.

Acesta a cerut tuturor să aibă pe birou poze cu familia, la care să fie atenţi cânse semnează orice.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL