Ciolacu: Nu sunt perfect, nimeni nu e, am defecte, dar sunt un om care îmi asum lucruri

Sursa foto: facebook /CiolacuMarcel

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că are ”anumite avantaje” în faţa competitorilor săi, subliniind că va candida ”foarte bine la a fi cel mai frumos dintre urâţi”. Întrebat ce notă ar da mandatului său de premier, Ciolacu răspunde: ”O notă peste opt, e un mandat scurt”.

”În primul rând, fiecare dintre noi trebuie să avem momentul nostru de intimitate şi de analiză. La unii durează mai puţin, unii sunt mai aventurieri, la mine a durat mai mult. Am luat decizia de a intra în această competiţie. Vine după foarte multe schimbări în viaţa mea, am fost preşedintele Camerei, am fost vicepremier, totul s-a complicat când am devenit preşedintele partidului. În acel moment şi aşteptările colegilor sunt mult mai mari. (…) Lucrurile era evident că se duc în această direcţie, mai era întrebarea, a mea, cu cine, dacă voi intra în această competiţie sau nu. Normal că te compari cu competitorii şi consider că, în acest moment, voi candida cu toată tăria, chiar având anumite avantaje. Nu sunt perfect, nimeni nu e perfect, am multe defecte, dar sunt un om care îmi asum lucruri, sunt un om care am ieşit din logica de a face calcule reci în ceea ce priveşte sondajele de opinie. Cred că deciziile trebuie să le iei în timp real”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, într-un interviu pentru Anntena 3.

El a spus că mandatul său de premier a fost influenţat de provocările multiple.
Întrebat ce notă ar da mandatului său de premier, Ciolacu a răspuns: ”O notă peste opt, e un mandat scurt”.
”Consider că în acest moment candidez foarte bine la a fi cel mai frumos dintre urâţi”, a afirmat Ciolacu, subliniind că face o referire la o declaraţie a actorului francez Jean Paul Belmondo.
Întrebat de ce crede că e mai pregătit să fie preşedinte al ţării decât contracandidaţii săi, Ciolacu a răspuns că ”acum politica nu este despre stânga şi despre dreapta, nu este despre atribuţiile preşedintelui”, ci ”în această perioadă totul este despre economie şi despre capacitatea de a crea din România un hub regional”.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: