Skip to content
Politică

Ciolacu o propune pe Gabriela Firea la președinție în 2024: Este cel mai bun candidat al PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, întrebat despre susținerea candidaturii lui Victor Ponta la prezidențiale că cel mai bun candidat al PSD pentru prezidențiale este Gabriela Firea, potrivit Digi24.

Marcel Ciolacu a declarat că se vede des cu Victor Ponta și că discută despre o posibilă alianță cu Pro România. Întrebat despre intenția anunțată de Ponta de a candidat la prezidențiale în 2024, Ciolacu a spus că „este unul din punctele pe care le discutăm”, însă „cel mai bun candidat la prezidențiale, din punctul de vedere al PSD, este doamna Gabriela Firea”.

" "

Ciolacu a precizat că Victor Ponta și-a anunțat intenția de a candidat din partea Pro România, însă dacă cele două partide vor fi într-o alianță în 2024, atunci candidatul trebuie să fie stabilit în interiorul alianței.

De asemenea, președintele interimar al PSD a vorbit și despre o alianță cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce deputații ALDE s-au afiliat miercurei grupului PSD.

„Afilierea este un pas important pentru o alianță cu ALDE. De asmenea, am discuții cu Ponta zilnice, câte odată bune, câte odată mai puțin bune”, a declarat Ciolacu, despre o eventuală alianță cu ALDE și cu Pro România.

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a anunțat recent că dorește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *