Skip to content
Politică

Ciolacu: Oamenii nu mai au încredere în campania de vaccinare. Ce efecte să aibă videoclipuri – Ciţu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren şi Oros, Belmondo?

Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reclamă eşecul campaniei de vaccinare şi consideră că oameni nu mai au încredere, iar Guvernul nu a făcut altceva decât videoclipuri cu oameni politici. ”Ciţu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren şi Oros, Belmondo. Ce efecte să aibă un videoclip cu ei?”, afirmă liderul PSD.

Marcel Ciolacu a vorbit, luni seară, la Antena 3, despre eşecul campaniei de vaccinare şi consideră că ”oamenii nu mai au încredere”.

”Dacă tu nu ştii să faci un parteneriat cu românii, cu autorităţile locale, să cobori la ei, să le explici. Ce au făcut? Videoclipuri. Ciţu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren şi Oros Belmondo. Ce efecte să aibă un videoclip cu ei. Aici trebuiau să vină toţi oamenii de cultură, profesorii să explice, trebuia o chestie concentrată, nu oamenii politici”, afirmă Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

Potrivit CNCAV, 20.040 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care 16.810 au primit prima doză.

Guvernul a lansat o campanie de informare despre vaccinare, în cadrul căreia mai mulţi oameni politici, dar şi medici, profesori şi alte categorii profesionale explică, în clipuri video, ce conţine vaccinul pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *