Skip to content
Politică

Ciolacu, optimist după întâlnirea cu PNL: Nu am avut discuţii în ceea ce priveşte funcţiile din Guvern

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, după întâlnirea cu PNL, că nu au fost discuţii în ceeea ce priveşte funcţiile din Guvern. ”Cred că suntem pe un drum corect şi dacă vom fi şi cinstiţi, şi patrioţi, acesta este un drum care va duce către formarea unei majorităţi”, a declarat Ciolacu, subliniind din nou că PSD va merge la discuţiile de la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru.

Am avut o primă întâlnire cu colegii de la PNL. De la început, atât eu, cât şi colegii mei, am cerut să fie o întâlnire serioasă, aplicată pe nevoile românilor. Nu am avut discuţii în ceea ce priveşte funcţiile din Guvernul României. Credem că prioritatea numărul unu este stabilizarea României pe care au adus-o prin această guvernare de dreapta.

Printr-un efort comun şi printr-un program de guvernare coerent, să încercăm să ajungem într-un ritm aşteptat de români. Eu cred că suntem pe un drum corect şi dacă vom fi şi cinstiţi şi patrioţi, acesta e drumul către formarea unei majorităţi”, a declarat Ciolacu.

Întrebat în legătură cu deţinerea funcţiei de premier prin rotaţie, Ciolacu a declarat: ”A fost o discuţie privind propunerea de premier. Ne menţinem decizia PSD de a merge la consultări cu o propunere de premier. Atunci au venit mai multe soluţii pe care o să le analizăm fiecare dintre noi în interiorul partidului. A fost printre ele şi această soluţie, de a veni prin rotaţie. Presupun că de aceea avem consultări, ca să mergem cu o soluţie comună”, a explicat liderul social-democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *