Skip to content
Politică

Ciolacu: Orban trebuie să dea socoteală pentru scandalul Unifarm în fața Parlamentului

Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, spune că Ludovic Orban trebuie să dea socoteală pentru scandalul Unifarm de la ora 16.00, în fața Parlamentului, unde premierul e invitat la ”ora prim-ministrului”.

”Peste două ore, lui Orban îi sună ceasul. Îi dăm jos masca ca să răspundă pentru cea mai mare ticăloșie din guvernarea liberală! Ludovic Orban trebuie să dea socoteală pentru scandalul Unifarm de la ora 16.00, în fața Parlamentului. L-am chemat în numele oamenilor chinuiți în pandemie doar pentru ca liberalii să fure fără limite banii țării prin contracte nesimțite. L-am chemat în numele medicilor și bolnavilor la care au trimis cu cinism măști neconforme, dar cumpărate la suprapreț, prin firmele amicilor premierului. L-am chemat în numele antreprenorilor corecți din România care nu au nici cea mai mică șansă în fața căpușelor liberale hrănite din tunuri gen Unifarm”, a scris Ciolacu pe Facebook.

”Am văzut ultimul sondaj în care majoritatea spune că guvernarea PNL devine noul standard în materie de corupție. Asta înseamnă că deja ceasul începe să ticăie pentru Orban. Când folosești pandemia ca să legitimezi hoția, chiar dacă nu te pedepsesc procurorii, o fac în mod sigur românii!”, a mai scris Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *