Skip to content
Politică

Ciolacu: PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea şi are specialiştii pregătiţi la orice ora din zi şi din noapte

Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a declarat, joi la Botoşani, că PSD este în orice moment pregătit să îşi asume guvernarea şi are specialiştii necesară ca să facă acest lucru, potrivit news.ro.

„Eu nu vreau să-l dezmint pe preşedintele României, domnul Klaus Iohannis care spunea că Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Îl anunţ oficial că, după trei luni de când a revenit Guvernul său, Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Dacă mergem mâine la vot, vom avea o altă structură a Parlamentului. Lucrurile s-au întors foarte repede. PSD este pregătit în orice moment şi are specialiştii necesari pregătiţi la orice ora din zi şi din noapte şi să îşi asume această guvernare. Am spus că PSD este capabil şi îşi asumă o guvernare în plină criză sanitară şi economică”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la Botoşani dacă este în interesul social-democraţilor în prezent să revină la guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *