Skip to content
Alegeri locale 2020

Ciolacu: PSD va avea cel mai mare număr de aleşi locali, după aceste alegeri locale

Inquam Photos/George Calin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susţine că partidul va avea cel mai mare număr de aleşi locali după alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea ”un scor suficient de bun” încât să câştige alegerile.

PSD va avea cel mai mare număr de aleşi locali, după aceste alegeri locale. Suntem în aceeaşi parametri”, a declarat Marcel Ciolacu luni seară, în emisiunea „Dosar de Politician”, realizată de jurnalistul Silviu Mănăstire la B1TV.

Vorbind despre sondajele de opinie care arată că PSD va pierde alegerile, Ciolacu a afirmat: ”Nu e adevărat. Ştiţi, înainte de europarlamentare veniseră nişte sondaje că PSD câştigă cu 38%. Am obţinut 23%. Vom avea un scor suficient de bun astfel încât să câştigăm alegerle parlamentare în 6 decembrie”.

În ceea ce priveşte alegerile din Capitală, Ciolacu a precizat că PSD luptă pentru toate sectoarele. ”Ne batem pentru toate sectoarele. În afară de Sectorul 2, unde e Cristi Popescu, candidat nou de primar, în rest, normal, primarii în funcţie au prima şansă. Nu mai vorbim de doamna Gabriela Firea”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *