Skip to content
Politică

Ciolacu pune numărul record de morţi de COVID-19 pe seama ”trădătorilor” și ”fripturiștilor”: ”Sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru”

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că România a depăşit China la numărul infectărilor cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate şi 60 de decese. „Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru!„, scrie el pe Facebook.

„Un nou record negativ – 60 de morţi de COVID-19! Secţiile ATI gem de bolnavi, România a depăşit China la numărul infectărilor. China!!! Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a #PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel şi toate partidele care au girat corupţia, traseismul şi prostia Guvernului PNL!”, afirmă Marcel Ciolacu, marţi, într-o postare pe Facebook.

El susţine că „dezastrul este acum total”.

„Cu economia pusă pe butuci, fără alocaţii dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflaţiei, şi cu o harababură totală în ceea ce priveşte începerea şcolilor! Chiar dacă nu avem majoritate în Parlament, vom continua să luptăm şi să venim cu soluţii!„, spune Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *