Ciolacu, referitor la incendiul de la „Nicolae Robănescu”: Vreau să îi mulțumesc și public doamnei doctor Andrada Mirea

ciolacu
captura video

Premierul Marcel Ciolacu  a efectuat miercuri dimineață o vizită la Spitalul Marie Curie și a anunțat că pacienții Centrul Naţional Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii „Nicolae Robănescu” care au fost evacuați în contextul incendiului de marți seară, vor fi mutați înapoi.

Premierul i-a mulțumit managerului de la Spitalul Nicolae Robănescu, dr. Andrada Mirea.

„Am făcut-o personal, acum vreau și public să îi mulțumesc doamnei doctor, care a luat cele mai bune decizii într-un moment delicat. Mai mult, toată lumea a ascultat de doamna doctor și nu s-a creat panică. E clar, nu e un respect constituit azi-noapte, e un respect pe care îl au aparținătorii față de doamna doctor. Este evident faptul că astăzi nu se poate aduce un alt transformator. Va intra în funcțiune un generator și atunci copiii vor putea veni în program normal la recuperare și tratament”, a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, Ciolacu anunță un plan de acțiune după incendiul de la Spitalul Robănescu și promite „investiții masive”.

„În perioada următoare se va investi masiv în sistemul de sănătate. Avem, prin PNRR și prin BEI, aproape 5 miliarde de euro pentru investiții. Tot ceea ce ne-am propus, cele 49 de proiecte, se vor regăsi fie în PNRR, fie în fondurile de la Banca Europeană de Investiții.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: