Skip to content
Politică

Ciolacu, ripostă dură la atacul lui Iohannis: Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns

Inquam Photos/George Calin

În replică la atacurile lansate marţi seara la adresa PSD de preşedintele Klaus Iohannis, lideru social-democrat Marcel Ciolacu scrie pe pagina sa de Facebook că este o mare rușine faptul că președintele se coboară atât de jos și să facă campanie electorală pe față pentru Partidul Național Liberal de la pupitrul Administrației Prezidențiale.

Șeful PSD îndeamnă românii să vină la vot și să voteze pentru a salva țara de un guvern incompetent și corupt: ”Este o mare rușine că un președinte de țară se coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.

Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cu bun simț, logici și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!

Vă îndemn să ieșiți din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent și corupt!

Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!

Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă!

Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”, scrie pe Facebook liderul social-democraţilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *