Skip to content
Politică

Ciolacu: „România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili. Iohannis trebuie să coboare printre români şi să ia o decizie corectă”

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl critică pe Klaus Iohannis, spunând că „ruptura dintre cei care conduc ţara şi populaţie” nu a fost niciodată mai mare. Ciolacu îl invită pe şeful statului „să coboare printre români” şi să ia o decizie corectă „în ultimul ceas”.

„România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc ţara şi populaţie nu a fost atât de mare”, a scris Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD a criticat şi desemnarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de premier al României, spunând că această decizie arată „cât de rupt de realitate” este preşedintele ţării.

„Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloş când românii nu mai au loc – nu doar în spitale, dar şi în cimitire! – arată cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis! Aproape 400 de morţi pe zi! După ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia.  

Dacă astăzi preşedintele ar fi faţă în faţă cu o familie care şi-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??! E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferinţa, să le vadă lacrimile şi, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă”, a mai spus Ciolacu.    Preşedintele PSD susţine varianta unui guvern tehnocrat, „care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *