Ciolacu: România și Polonia, parteneri și aliați de încredere

Premierul Marcel Ciolacu, într-o postare de joi, pe pagina sa de Facebook, apreciază că România și Polonia sunt parteneri și aliați cu aceeași viziune în ceea ce privește riscurile de de scuritate cu care se confruntă la momentul actual cele două țări. Acest mesaj a fost trandsmis direct și președintelul Andrej Duda, în întâlnirea e care cei doi oficiai au avut-o în marja Forumului de Afaceri al Inițiativei  celor Trei Mări.

„România și Polonia sunt parteneri și aliați de încredere, care împărtășesc aceeași viziune în ceea ce privește riscurile de securitate actuale din regiune. Este mesajul pe care i l-am transmis președintelui Republicii Polone, Andrzej Duda, în întâlnirea pe care am avut-o în marja Forumului de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări organizat de Guvernul României”.

Premierul Ciolacu apreciază și „cooperarea excelentă în plan politic, de securitate și apărare, al energiei și al dezvoltării durabile, în economie, agricultură și dezvoltare regională, infrastructură, comerț și investiții” și precizează că România își dorește dezvoltarea relațiilor bilaterale pe cât mai multe paliere.

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: