Ciolacu s-a întâlnit cu românii evacuați din Gaza

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit miercuri, pe aeroport în Egipt, cu românii care au reușit să fie evacuați din Fâșia Gaza prin punctul de trecere Rafah de la granița cu Egipt. El a spus că acțiunea de evacuare a cetățenilor români și a familiilor lor va continua.

„Am fost copleșit să văd bucuria și speranța din ochii copiilor care au scăpat din infernul din Gaza. În seara asta vor dormi în România, în siguranță! Sunt recunoscător autorităților din Egipt, Israel și Qatar pentru contribuția semnificativă la evacuarea în siguranță a cetățenilor români. Guvernul României va acționa în continuare pentru a facilita evacuările prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție”, a scris Marcel Ciolacu miercuri într-un mesaj pe Facebook, alături de câteva fotografii de pe aeroport, unde s-a întâlnit cu românii evacuați.

La bordul avionului cu care se vor întoarce din Egipt se află şi cetăţeni ai Republicii Moldova, evacuaţi, de asemenea, din Fâşia Gaza, şi cărora MAE român le acordă sprijin în vederea repatrierii în Republica Moldova, a precizat guvernul de la București.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: