Ciolacu: Salvăm vieți. Nu știu cu ce se ocupă fiii primarilor PSD

Sursa foto: captură video

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, care ocupă şi funcţia de preşedinte al PSD, a declarat că staţia GPL la care au avut loc exploziile aparţine fiului unui primar PSD şi că el, ca preşedinte al partidului, nu ştie cu ce se ocupă fiii primarilor sau copiii membrilor social-democraţi.

Întrebat cum comentează faptul că staţia GPL din Crevedia în care au avut loc exploziile aparţine fiului primarului PSD de la Caracal, Marcel Ciolacu a spus că nu cunoaşte cu ce se ocupă copiii primarilor PSD.
”Este fiul unui primar. Dacă dumneavoastră credeţi că eu, preşedintele partidului, ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor sau copiii membrilor sau ce membri au GPL, vă înşelaţi. Vorbim să salvăm vieţi şi mă întrebaţi de…”, a declarat Ciolacu.
Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniţi, se numeşte Flagas SRL şi îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal.
Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%), conformG4 Media, care citează Termene.ro.
Ionuţ Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL