Skip to content
Alegeri locale 2020

Ciolacu: Sănătatea oamenilor e doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală

Inquam Photos/George Călin

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a comentat fotografia postată de Claudiu Năsui pe Facebook cu negocierile de la Guvern pentru stabilirea candidaţilor comuni ai PNL şi USR la primăriile de sector.

El a spus că „în nicio ţară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacţii şi negocieri politice. Doar la noi Ludovic Orban a transformat Executivul întâi într-o cârciumă, iar acum într-un sediu de partid„. „Aşa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărţind candidaturi în stânga şi-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală”, a scris Marcel Ciolacu sâmbătă pe Facebook.

Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 1 august 2020

Preşedintele interimar al social-democraţilor a adăugat că „zbaterile electorale” ale premierului sunt o ruşine pentru ceea ce trebuie să însemne Guvernul României.  „Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o ruşine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio ţară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacţii şi negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid. În loc să-şi bată capul pentru a repara situaţia dezastruoasă din #DSP-urile căpuşate de toate rudele şi pilele liberale, Orban negociază politic funcţii”, a completat Ciolacu.

El a prrecizat că Ludovic Orban e în continuare preocupat de alegeri şi nici nu a făcut nimic pentru români.
În loc să discute despre investiţii, spitale, şomaj, alocaţii şi pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul #obiectiv al PNL de când a venit la guvernare. Nimic pentru oameni, totul pentru ei şi pentru buzunarele lor! Degeaba! E în #FIREA oamenilor să îi măture la vot!”, a conchis Ciolacu.

A ieșit fum alb.Avem candidaturi comune la București.Bucureștiul va avea un viitor fără PSD.Nu a fost ușor. Am…

Publicată de Claudiu Nasui pe Vineri, 31 iulie 2020

Preşedintele USR Bucureşti Claudiu Năsui a postat o fotografie pe Facebook de la întâlnirea liderilor PNL şi USR de vineri noaptea spre sâmbătă dimineaţa, ora 2.00, la Guvern, unde au fost purtate ultimele negocieri pentru desemnarea candidaţilor comuni. Năsui a afirmat că „a ieşit fum alb” şi că „Nu a fost uşor. Am reuşit să avem candidaţi comuni ireproşabili”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *