Ciolacu: Scopul măsurilor fiscale nu e să ducă la sărăcirea cuiva

Ciolacu
Sursa foto: Inquam ? Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, într-un interviu pentru Digi24.ro că măsurile fiscale asumate de Guvern nu au ca scop sărăcirea cuiva.

El a subliniat că aceste măsuri sunt implementate temporar, până când Executivul va aduce reforma fiscală prevăzută în cererea de plată numărul 4. Premierul a mai menționat că, în opinia sa, mediul de afaceri nu este atât de afectat de noile taxe, contrar avertismentelor specialiștilor.

„Nu cred că am luat vreo măsură acum ca să sărăcească pe cineva, mai ales că pe niciun om de rând nu-l afectează. Nicio măsură luată ieri. Nu cred că mediul de afaceri este atât de lovit în urma acestor măsuri, plus că sunt niște măsuri pe care le luăm până venim cu reforma fiscală. Ea este prevăzută în cererea de plată numărul 4”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citiți AICI articolul complet.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL