Ciolacu spune că nu se aşteaptă ca Iohannis să îşi schimbe comportamentul la final de mandat faţă de PNL

Sursă foto: Facebook/ Partidul Social Democrat

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că nu se aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să îşi schimbe comportamentul la sfârşitul mandatului faţă de Partidul Naţional Liberal, partid în campaniile căruia s-a implicat timp de 10 ani.

Ciolacu a fost întrebat dacă Iohannis încearcă să îl ajute pe Nicolae Ciucă în campania electorală pentru prezidenţiale, având în vedere faptul că la summitul NATO l-a luat alături de el pe preşedintele liberal şi l-a prezentat mai multor lideri din NATO.

„De ce nu îl întrebaţi pe domnul preşedinte? Vi s-a părut că 10 ani de zile domnul preşedinte Klaus Iohannis a fost un preşedinte independent? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis 10 ani de zile a fost un preşedinte apolitic? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în viaţa politică şi în campaniile electorale alături de PNL? (…) În cei 10 ani de zile, domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în campaniile PNL? Domnul preşedinte Klaus Iohannis nu a atacat PSD şi implicit pe mine, personal? Dumneavoastră aveţi alte aşteptări la sfârşit de mandat? Eu nu am. Pe mine, de exemplu, mama, Dumnezeu să o ierte, ştiu că în clasa întâi m-a luat de mână şi m-a dus la şcoală”, a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: