Ciolacu spune că se fac sondaje pentru a vedea dacă electoratul PNL ar vota pentru Gabriela Firea la Primăria Capitalei

Sursă foto: Facebook/ Partidul Social Democrat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că PNL și PSD urmează să stabilească un candidat pentru Primăria Capitalei în baza unor sondaje realizate pentru a vedea ce vrea electoratul celor două partide.

Scopul este ca actualul primar, Nicușor Dan, „să plece acasă”, a spus Ciolacu la România TV. „Nu pot hotărî eu din birou cu Ciucă sau cu partidele noastre, ci românii hotărăsc. Sunt cazuri excepționale, cum e primăria generală, unde scopul e ca Nicușor să plece acasă. Nu s-a întâmplat nimic în București de patru ani.

Traficul e un dezastru, nu știu dacă se poate mai dezastru de atât”, a spus Ciolacu. „Unicul candidat PSD care și-a asumat candidatura e Gabriela Firea. Eu nu vreau să intervin ca în trecut, nu pot să uit și să intervin peste deciziile colegilor din organizațiile județene. Ei decid dacă vor liste comune, o alianță cu PNL sau nu. Am lăsat democrația internă să funcționeze. În schimb, vrem să creionăm o alianța pentru anul 2025 și să dăm un semnal”, a continuat el. „PNL are un președinte pe București, președintii își asumă candidatura la locale, dacă nu ai un primar în funcție. Burduja și-o asumă din partea PNL, Firea din partea PSD. Este normal să vedem compatibilitatea electoratului, a PSD și a PNL.

Citește mai mult AICI 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL