Skip to content
Politică

Ciolacu: Ştiţi marile rivale Steaua şi Dinamo? Cam aşa e PSD cu PNL. Când mergeau la echipa naţională toată lumea lucra pentru ţelul comun

Inquam Photos/Octav Ganea

Marcel Ciolacu a comparat PSD şi PNL cu Steaua şi Dinamo, explicând că cele două rivale atunci când jucătorii lor ajungeau la echipa naţională conlucrau pentru ţelul comun.

Ştiţi marile rivale Steaua şi Dinamo? Cam aşe e PSD cu PNL. PSD e mai Steaua, PNL e mai Dinamo. Când mergeau la echipa naţională toată lucra lucra pentru ţelul comun. Nu ai altă abordare. Ce mai guvernam peste şase luni, opt luni? Am renunţat la prima rotaţie de prim-ministru şi nu îmi pare rău”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi, la TVR 1.

El a mai afirmat că acest Guvern este condamnat să stea la guvernare până în 2024. “Nu am cerut un vot colegilor mei ca să intrăm la guvernare ca să stric lucrurile. Acest guvern e condamnat să stea până în 2024, să facă ce este mai bine. Să depăşim aceste crize, economică, energetică, e şi o criză socială, nivelul de trai a scăzut foarte mult, pentru noi a fost mai important să negociem pachetul social şi cred că viitorul buget al României e mai important decât funcţia de prim-ministru”, a transmis Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *