Ciolacu: Sunt convins că ministerele Muncii şi Familiei vor veni în Guvern cu noi politici publice

marcel ciolacu
Foto: Guvernul României

Prim-ministrul Marcel Ciolacu şi-a exprimat convingerea, joi, că, în perioada următoare, atât Ministerul Muncii, cât şi Ministerul Familiei vor veni în Guvern cu noi politici publice care să ofere mai multă echitate, solidaritate socială şi susţinere atât pentru categoriile vulnerabile, cât şi pentru populaţia activă a ţării.

El a adăugat că Executivul probează prin fapte dorinţa de a avea mai multe femei în funcţii publice prin numirile făcute la cele două portofolii.

Premierul le-a felicitat, în şedinţa de Guvern, pe cele două noi colege de Cabinet, Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, şi Natalia Intotero, ministrul Familiei, cărora le-a oferit şi buchete de flori.

„Le felicit pe noile mele colege, doamnele ministru Simona Bucura-Oprescu şi Natalia Intotero, şi le asigur de tot sprijinul meu. Sunt convins că atât Ministerul Muncii, cât şi Ministerul Familiei vor veni în Guvern cu noi politici publice, care să ofere mai multă echitate, solidaritate socială şi susţinere atât pentru categoriile vulnerabile, cât şi pentru populaţia activă a ţării şi familiile tinere, în special! Mă bucur că Guvernul României reuşeşte să probeze prin fapte dorinţa noastră de a avea mai multe femei în funcţii publice. Vă asigur că nu mă voi opri aici!”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: