Skip to content
Politică

Ciolacu: Sunt convins că vom avea o alianţă de stânga cu accente liberale la nivel de Capitală

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că e convins că social-democraţii vor avea, în perspectiva alegerilor locale de la nivelul Capitalei, o alianţă de stânga, cu accente liberale.

„Am avut discuţii şi ieri cu Victor Ponta, am avut discuţii şi cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu, tot ieri, de obicei discutăm în fiecare zi şi o să avem şi astăzi. Eu sunt ferm convins că vom avea o alianţă de stânga cu accente liberale pe tot cuprinsul municipiului Bucureşti, cu alte cuvinte pentru toate sectoarele şi pentru Primăria Generală„, a spus Ciolacu.

Alianţa ar urma să susţină candidaţi unici la sectoare, iar la Primăria Capitalei pe Gabriela Firea.

Întrebat ce părere are de faptul că Robert Negoiţă l-a criticat dur pe Niculae Bădălău, dar şi majoritatea parlamentară care l-a votat pe acesta pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, Ciolacu a precizat: „În ’89, cel mai important drept pe care ni l-am câştigat este acela de a ne exprima liber. Acest lucru îl putem face în ceea ce priveşte spaţiul public, cât şi intern, în cadrul unui partid. Eu aş prefera astfel de ieşiri să le avem în interiorul partidului, dar este opinia domnului Robert Negoiţă şi nu este la prima abatere, din câte ştiu„.

Ciolacu a dat asigurări că Negoiţă nu va fi sancţionat pentru această luare de poziţie.

Nu am sancţionat pe nimeni, nu am sancţionat nici pe cei care mă atacă pe mine, dar asta nu înseamnă că, la un moment dat, nu o să mi se piardă răbdarea, nu neapărat în ceea ce îl priveşte pe Robert Negoiţă„, a spus el.

Preşedintele interimar al PSD a participat miercuri, alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, la inaugurarea Pieţei agro-alimentare Progresul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *