Ciolacu: Sunt ferm convins că în zilele următoare vor fi suficiente destituiri

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu a declarat luni, despre controalele în azile şi contrele pentru persoane vulnerabiler că este ferm convins că în zilele următoare vor fi suficiente destituiri, peste tot unde au existat nereguli.

Despre o demisie a ministrului Raluca Turcan, premierul a precizat că a solicitat toate documentele de la Ministerul Muncii, pentru a vedea ce implicări sunt a celor care au condus Ministerul Muncii.

”Astăzi mi-au venit foarte multe hârtii, în urma controalelor efectuate.

Părerea mea, şi mulţi colegi din ţară, astăzi au intervenit preşedinţi de Consilii Judeţene care au atras atenţia că anumiţi oameni nu şi-au făcut treaba la nivel judeţean şi de la anumite AJPIS-uri care sunt ferm convins că în zilele următoare vor fi suficiente destituiri, peste tot unde au existat nereguli”, a spus preşedintele PSD.

Întrebat dacă şi ministrul Culturii, Raluca Turcan, ar trebui să demisioneze, Ciolacu a răspuns:

”Haideţi să vedem toate documentele, eu nu am cerut nici demisia domnului Budăi, nici demisia doamnei Firea, ca să fie foarte clar.

Aş dori să văd toate documentele de la Ministerul Muncii, le-am solicitat, să vedem ce implicări sunt a celor care au condus Ministerul Muncii”.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: