Ciolacu: Toţi vinovaţii în cazul de la Spitalul Pantelimon trebuie să meargă la închisoare

Sursă foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat joi că toţi vinovaţii în cazul de la Spitalul Pantelimon – unde doi medici au fost reţinuţi sub acuzaţia de omor calificat cu premeditare a în urma morţii unui pacient de 54 de ani căruia i-au scăzut nejustificat doza de noradrenalină – trebuie să meargă la închisoare. Ciolacu a mai anunţat că, dacă vor rezulta culpe privind controalele medicale ăi administrative, va cere demisii ”de sus şi până jos”. Totodată, el a solicitat politicienilor care vor să folosească această dramă în scop electoral să caute alte subiecte.

”Categoric, toţi vinovaţii în cazul de la spitalul Sfântul Pantelimon trebuie să meargă la închisoare. Acuzaţia de omor cu premeditare în cazul unui medic este de neconceput, dacă aceasta este probată. Am văzut că Ministerul Sănătăţii a colaborat cu Parchetul la această anchetă  din prima zi”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a avertizat că, dacă rechizitoriul procurorilor scoate la iveală vreo culpă în efectuarea controalelor administrative şi medicale, nu va ezita sa ceară demisii ”de sus până jos” la minister, spital şi Colegiul Medicilor.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: