Skip to content
Politică

Ciolacu: Vom susţine în şedinţa Birourilor permanente reunite ca moţiunea PSD să intre rapid în dezbatere

Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a afirmat că social-democraţii vor susţine în şedinţa de marţi a Birourilor permanente reunite ale Parlamentului, de la ora 15.30, ca moţiunea de cenzură a PSD să intre rapid în dezbatere, să fie discutată joi şi votată luni. „Dragi colegi de la USR-PLUS şi AUR, vă aşteptăm acum să dovediţi prin vot că nu-l mai doriţi pe Florin Cîţu la Palatul Victoria”, a adăugat Ciolacu.

“Am depus astăzi moțiunea de cenzură, după ce CCR a constatat, în unanimitate, existența unui conflict de constituționalitate în privința moțiunii USR-AUR.

Așa cum am promis! Guvernul Cîțu trebuie să plece rapid acasă, deci cerem parlamentarilor USR-PLUS și AUR să acționeze logic și să voteze moțiunea depusă de PSD. Este singura moțiune depusă legal și care nu riscă să fie din nou atacată la CCR.

Românii nu își mai permit să aștepte săptămâni întregi până vine și motivarea deciziei CCR, care va arăta dacă și în ce condiții s-ar putea relua procedura legislativă viciată a moțiunii USR-AUR. După ce au sfidat o țară întreagă cu Congresul lor devenit focar național de COVID-19, orice zi cu Cîțu în fruntea Guvernului este un atentat la siguranța națională!

De aceea, vom susține în cadrul Birourilor Reunite ale Parlamentului, care încep în curând, ca moțiunea PSD să intre rapid în dezbatere. Joi o putem citi, iar lunea viitoare o votăm și Cîțu devine o tristă amintire!

Dragi colegi de la USR-PLUS și AUR, vă așteptăm acum să dovediți prin #vot că nu-l mai doriți pe Florin Cîțu la Palatul Victoria.”, a scris Marcel Ciolacu, marţi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *