Skip to content
Politică

Cioloș, anunț important despre partidul Mișcarea România Împreună

wall-street.ro

Fostul premier Dacian Cioloș a făcut un anunț de ultimă oră cu privire la viitorul noului său partid, Mișcarea României Împreună.

Mai precis, cu ocazia participării marția seara la o dezbatere organizată la Alba Iulia, Cioloș a precizat că este de așteptat ca formațiunea sa politică să fie lansată în toamnă, prin septembrie-octombrie, odată cu finalizarea procesului juridic, conform Digi24.ro.

”Aţi observat că evit să vorbesc prea mult de partid şi în numele partidului, pentru că respect legea (…) şi legea spune că un partid există în momentul în care el e recunoscut juridic, e înregistrat juridic şi îi dai drumul. De asta, când am anunţat intenţia de a înfiinţa partidul, nu am lansat partidul, pentru că nu aveam ce să lansăm ceva ce încă nu există. Am anunţat faptul că am depus documentele de înregistrare a partidului, asta durează o perioadă (…), însă noi estimăm că undeva în toamnă, prin septembrie, octombrie, procesul ăsta juridic va fi finalizat şi vom fi în măsură să lansăm partidul”, a spus premierul tehnocrat.

Mai mult decât atât, acesta a subliniat că se lucrează în prezent la program, care va fi lansat odată cu partidul:  „Deci, ce am lucrat în cele 15 comunităţi tematice ale Platformei România 100 de un an de zile, cu idei şi proiecte pe diferite teme, se vor regăsi acum integrate într-un concept unitar în programul politic al partidului, unde o să spunem care e analiza noastră despre ce se întâmplă acum, despre unde vrem să ajungem şi ce ne propunem să facem ca să ajungem acolo unde vrem să ajungem”. 

Citiți mai multe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *