Skip to content
Politică

”Cioloș, carte perdantă pentru PNL!” Detalii incendiare de la liberalul care l-a vrut înlăturat EXCLUSIV

aktual24.ro

Un deputat liberal a aruncat o informație explozivă, miercuri dimineață, în spațiul public. Mai exact, deputatul de Timiș, Ben Oni Ardelean, a spus că a propus introducerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cioloș, dar mai mulți colegi de-ai săi s-au opus.

Citiți și A fost răzmeriță în PNL! Abia acum s-a aflat: un senator a vrut MOȚIUNE anti-Cioloș

În acest context, contactat miercuri dimineață, de redacția de știri PSNEWS.RO, pentru a face câteva precizări esențiale referitoare la acest aspect, liberalul Ben Oni Ardelean ne-a declarat că:

Tot ce am afirmat acolo este absolut cuprinzător. Am spus că anul trecut am fost probabil singurul parlamentar care am ieșit destul de critic referitor la ceea ce s-a întâmplat în anul acela de guvernare și am criticat inclusiv poziția noastră de a-i sprijini pe cei implicați în actul guvernării și de a lăsa guvernul tehnocrat să facă ceea ce a reușit să facă un an întreg.

Undeva prin luna aprilie, am avut o discuție internă (nu a fost făcută publică), în care eu am venit inclusiv cu varianta de a introduce moțiunea de cenzură împotriva guvernului tehnocrat care, din punctul meu de vedere, a fost unul dezastruos pentru actul guvernării”, a declarat acesta pentru PSNEWS.RO

Mai mult, liberalul a adăugat că ”de multe ori”, mai mulți colegi l-au rugat să nu mai fie critic la adresa tehnocraților.

„Discuția a fost destul de interesantă, în sensul că majoritatea erau de acord atunci că aceasta este soluția cea mai bună și că va fi cartea câștigătoare, însă s-a dovedit la final de an că a fost o carte perdantă pentru noi, ca și partid. Mi-au cerut de multe ori, și colegii și alții, să nu mai fiu critic la adresa lor (a tehnocraților – n.r.), ceea ce am acceptat să nu-i mai critic doar pe perioada de campanie, chiar doar în luna respectivă. Așa cum pozițiile mele au fost publice, care sunt și acum înregistrate, pot fi evident o dovadă a faptului că am realizat că este o carte perdantă”, a continuat acesta.

Nu în ultimul rând, referitor la situația actualei guvernări, Ben Oni Ardelean a ținut să precizeze că: ”Niciodată nu am avut un Guvern mai haotic ca acum, mai rău ca cel tehnocrat oricum”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *