Skip to content
" "
Politică

Cioloș crede că un oraș important ar putea să încline balanţa rezultatului alegerilor europarlamentare

Dacian Cioloş a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că la alegerile europarlamentare românii trebuie să dea un semnal clar că valorile europene sunt şi ale României. Acesta a mai spus că Ardealul şi Clujul vor putea să încline balanţa rezultatului alegerilor pentru PE spre o Românie europeană, în timp ce PSD vrea să ducă ţara la periferia UE

„Închidem campania de strângere de semnături pentru europarlamentare la Cluj, Clujul va juca un rol esenţial în rezultatul alegerilor pentru că a fost, întotdeauna, o poartă de deschidere a României spre Europa. Clujul dovedeşte că o Românie europeană poate să fie una prosperă, dezvoltată care să ofere perspective de bunăstare. Pornim în campania pentru europarlamentare cu convingerea că Clujul şi Ardealul vor putea să încline balanţa rezultatelor alegerilor spre o Românie europeană, pentru că asta se joacă la alegeri. Din păcate, PSD vrea să ducă România la periferia UE prin comportamentul şi deciziile pe care le ia. Românii trebuie să dea un semnal clar că valorile europene sunt şi ale României, că statul de drept, respectarea justiţiei, cinstea, onestitatea şi profesionalismul sunt fundaţia pe care vrem să construim o Românie modernă şi europeană”, a spus Cioloş.

" "

Potrivit acestuia, liderul PSD, Liviu Dragnea, negociază valorile europene „ca la alba – neagra” pentru că are un interes personal, pe care trebuie să şi-l rezolve cu o justiţie independentă.

Cioloş a afirmat că Alianţa 2020 USR-PLUS a strâns 400.000 de semnături şi va depune săptămâna viitoare lista de candidaţi la BEC.

Celălalt co-preşedinte al Alianţei, Dan Barna, a declarat, la aceeaşi conferinţă d presă, că România trebuie să se însănătoşească, să se facă bine după o perioadă grea de doi ani în care s-a discutat mai mult cum scapă Dragnea de puşcărie, nu despre lucruri importante.

„Acest lucru trebuie să se oprească”, a spus Barna

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *