Skip to content
Politică

Cioloș, despre Antena3: Uneori trebuie să ai curajul să cobori în mocirlă

wall-street.ro
" "

Premierul Dacian Cioloș a vorbit, marți, despre prezența sa la Antena3, explicând că își dorește ca mesajul său să ajungă și la telespectatorii acestui post de televiziune.

Gabriel Liiceanu l-a întrebat inițial de ce a acceptat această provocare, după ce ministrul Vlad Voiculescu a fost atacat pe post.

" "
" "

„L-am văzut alaltăieri pe domnul ministru al Sănătăţii batjocorit în ultimul hal, tăvălit prin noroi. A fost ceva sinistru. Ăla e locul în care vă duceţi. Pentru Dumnezeu! Aveţi unul dintre miniştri care are ceva angelic în prezenţă şi care a acceptat să stea acolo şi să fie crucificat“, i-a spus Gabriel Liiceanu lui Dacian Cioloş, transmite adevarul.ro.

Premierul a răspuns prompt, precizând că uneori trebuie să ai curajul să cobori în micirlă.

„Mă duc în primul rând din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, pe care nu vreau să îl comentez şi nici nu am toate elementele să judec, se uită la acel post şi se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acest post şi care nu primesc alt gen de informaţie în ce-l priveşte pe domnul ministru sau pe celălalt ministru sau pe mine, decât informaţiile pe care le dau oamenii care se repetă la acest post“, a spus Cioloş.

„Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă şi că nu poţi să îţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc, ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea”, a explicat prim-ministrul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *