Skip to content
Politică

Cioloș îl trage de urechi pe min. Transporturilor după inaugurarea Centurii Craiova

hotnews.ro

Premierul Dacian Cioloș îl trage de urechi pe ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, după ce acesta s-a grăbit să inaugureze Centura Craiova Sud (cunoscută drept Centura Ford, ca urmare a faptului că firma americană care activează la fabrica de automobile din oraș a cerut insistent construirea drumului).

Șeful Executivului a declarat, miercuri, la Digi FM, că ministrul Transporturilor este un om „foarte riguros, foarte calculat”, dar că îl va ruga să dea explicații.

„Îl ştiu pe domnul Buşe un om foarte riguros, vine din sectorul privat, e un om foarte calculat şi m-ar surprinde să fi făcut gesturi fără să aibă în spate o analiză. Nu cred că e cazul. Chiar o să-l rog pe domnul ministru să explice lucrurile, pentru că, aşa cum vă spun, îl ştiu un om riguros şi tocmai datorită rigorii cu care a urmărit lucrarea, aceasta s-a finalizat la timp – e vorba de repararea acelei gropi de pe autostrada Sibiu-Sebeş”, a afirmat Dacian Cioloş.

Centura de Sud a municipiului Craiova, inaugurată luni de către ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, a fost deschisă traficului rutier marţi dimineaţă, moment la care recepţia lucrărilor nu era finalizată.

Oficiali ai comisiei de recepție a lucrării au declarat marți la orele prânzului, pentru Digi24.ro, că se lucra la actele necesare efectuării recepției la încheierea lucrărilor. Ei nu au putut avansa un termen la care urma să se facă recepția.

Ministrul Sorin Buşe şi directorul general al CNAIR, Cătalin Homor, au inaugurat, luni după-amiază, centura de sud a Craiovei, arteră ce facilitează traficul dinspre Piteşti spre Craiova şi Timişoara.

Reprezentanţii de la Drumuri Naţionale Dolj precizau luni că centura de sud a Craiovei nu a fost deschisă circulaţiei, întrucât recepţia lucrărilor nu era finalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *