Skip to content
Politică

Cioloș, interviu în presa străină. Despre ce a vorbit premierul

Cioloș, interviu în presa străină. Despre ce a vorbit premierul?

Premierul României, Dacian Cioloș, se află în Franța, unde va participa la festivitatea de deschidere a Campio0natului European de fotbal, precum și la meciul România-Franța de vineri.

Într-un inteviu acordat TF1, Cioloș a declarat că se așteaptă să vadă câteva mii de români în tribune, în ciuda riscurilor teroriste care planează asupa acestei competiții, potrivit b1.ro.

”Fotbalul este o pasiune în România. Ideea de fotbal, de sport, în general. Mă aștept să văd câteva mii de români care vin pentru acest meci de deschidere și apoi pentru celelalte meciuri ale echipei”, a declarat Dacian Cioloș.

Întrebat dacă există îngrijorări în România cu privire la riscurile teroriste, Cioloș a răspuns: ”Există o neliniște în legătură cu ceea ce s-ar putea întâmpla dar asta nu va împiedica câteva mii de români să meargă în Franța”.

”Cel mai bun va câștiga și eu cred în continuare că românii sunt cei mai buni. România nu are o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă. Sunt jucători tineri, este vorba despre o nouă generație și ambiția lor este să demonstreze că sunt o echipă”, a mai spus premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *