Skip to content
Politică

Cioloș, mesaj despre alegerile parlamentare adresat românilor din străinătate

Premierul Dacian Cioloş reaminteşte că, începând de vineri, românii din străinătate se pot înscrie în Registrul electoral pentru a vota la alegerile parlamentare.

„Începând de astăzi, românii cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate care doresc să voteze la viitoarele alegeri parlamentare pot solicita înscrierea în Registrul electoral. Mai multe detalii puteţi afla pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe şi cel al Autorităţii Electorale Permanente”, a scris Cioloş pe Facebook.

Românii cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate care doresc să voteze la viitoarele alegeri parlamentare pot solicita înscrierea în Registrul electoral începând cu 1 aprilie.

Ministrul delegat pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni, Dan Stoenescu, a precizat joi, într-o conferinţă de presă, că doar cei care se vor înscrie în Registrul Electoral vor putea să îşi exercite votul prin corespondenţă şi la noile secţii de vot care vor fi înfiinţate în localităţile unde aceştia domiciliază, informează Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *