Skip to content
Politică

Cioloş, mesaj pentru Trump după câştigarea alegerilor

bzi.ro

Premierul Dacian Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare vicepreședintelui ales al Statele Unite ale Americii, Michael Richard Pence, în care a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA.

Potrivit unui comunicat al Executivului remis redacției PSnews, Guvernul României adresează felicitări președintelui ales al Statele Unite ale Americii, Donald Trump.

„Guvernul României adresează felicitări Președintelui ales al Statele Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

Prim-ministrul Dacian Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare Vice-Președintelui ales al Statele Unite ale Americii, domnul Michael Richard Pence.

Cu această ocazie, prim-ministrul Cioloş a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, fundamentat pe valori și responsabilități împărtășite, ca fiind unul solid ce oferă premisele pentru dezvoltarea sa pe mai departe, în toate dimensiunile.

România este și va rămâne un aliat și partener de încredere al SUA. Cooperarea dintre România și SUA contribuie la asigurarea securității comune și a întregii comunități transatlantice.

Guvernul României va acorda pe mai departe o atenție sporită dezvoltării și aprofundării relațiilor bilaterale cu SUA pe dimensiunea economică, în baza oportunităților existente pentru avansarea prosperității comune”, se arată în comunicatul Guvernului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *